Sovellukset

Tapahtumien hallinta ja reititys -sovelluksen kuva


Tapahtumien hallinta ja reititys -sovellus WYS Palvelualustalla 

Tapahtumien hallinta ja reititys -sovellus tekee tapahtumien ja hälytysten hallinnasta helppoa. Se tarjoaa yksilöllisen reitityksen eri laitteisiin ja kohteisiin kuten mobiilit, selaimet, hälytyskeskukset jne. Toimenpiteet perustuvat liipaisuihin (triggereihin) ja jokainen lähde voi olla liipaisin.

Monitorointi dashboard sovelluksen kuva


Monitorointi Dashboard -sovellus WYS Palvelualustalla

Monitorointi Dashboard -sovellus on tehty reaaliaikaiseen valvontakäyttöön. Voit seurata kaikkia WYS Palvelualustaasi liitettyjä laitteita ja järjestelmiä sekä niiden tiloja. Voit myös yhdistää eri lähteistä saatua dataa sovelluksen avulla ja saada monipuolista tietoa yksilöllisten vaatimusten mukaisesti.

Raportointi dashboard kuva


Raportointi Dashboard -sovellus WYS Palvelualustalla

Raportointi Dashboard -sovellus mahdollistaa eri lähteistä tulevan datan yhdistämisen ja monipuolisten raporttien ja tilastojen luomisen yksilöllisiin tarpeisiin. Raportointi Dashboard -sovellus tarjoaa niin yleiset, yksilölliset kuin automaattisetkin raportit.

Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvonta kuva

Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvonta -sovellus WYS Palvelualustalla

Joustava ja moneen tarkoitukseen tehty sovellus paikoille, missä automaattinen rekisterinumeron tunnistus parantaa ja nopeuttaa operaatioita. Tällaisia voivat olla logistiikkakeskukset, yritysten tai toimitilojen pysäköinti (ml. henkilökunnan ja vierailijoiden pysäköinnit), kauppakeskukset, teollisuusalueet (ml. kuljetusliikenne alueella, etäportit, puomit, henkilökunnan ja vierailijoiden pysäköinti) ja asuinkiinteistöjen pysäköinti.