Vanderbilt-liitäntä WYS Palvelualustaan tuo kulunvalvontaan uusia ulottuvuuksia

Päivämäärä
16.12.2020

Vanderbilt tarjoaa monipuolisia ratkaisuja kulunvalvontaan. WYS Palvelualustan avulla Vanderbiltin tuottamaa dataa yhdistetään älykkäästi muiden Palvelualustaan liitettyjen järjestelmien tuottamaan dataan. Syntyneeseen big dataan perustuen WYS Palvelualusta analysoi sekä ohjaa eri järjestelmiä kussakin tilanteessa. 

Esimerkiksi WYS Palvelualustan avulla yhdistät Vanderbilt-kulunvalvonnasta saatavan datan kiinteistönhallintajärjestelmän ja ajoneuvojen paikoitusjärjestelmän tuottamaan dataan. Saat kattavan tietopaketin yrityksessäsi tapahtuvasta liikkumisesta ja tilojen käytöstä. Historiatiedon avulla seuraat trendejä, vertailet eri aikajaksoja ja luot ennusteita tulevista tarpeista.

WYS Palvelualustan Suorituskyky-sovelluksen avulla seuraat reaaliaikaisesti niin Vanderbilt-järjestelmän ja siihen liitettyjen laitteiden terveydentilaa kuin muitakin WYS Palvelualustaan liitettyjä järjestelmiä ja laitteita. Saat myös tilastoa Palvelualustaan liitettyjen laitteiden toiminnasta haluamillasi aikajaksoilla ja luot interaktiivisia dashboardeja tarpeiden mukaan.

Suorituskyky-sovellus osoittaa automaattisesti havaitut poikkeamat toiminnassa. Se monitoroi ja luo vikailmoitukset automaattisesti. 

WYS Palvelualustan tietokannassa olevan tiedon avulla selvität laitteiden käytettävyyshistorian ja niiden optimaalisen käyttöiän yrityksesi ympäristössä. Saat samat tiedot monitoimipaikkaympäristön kaikista kohteista, missä Vanderbilt-kulunvalvontajärjestelmä on asennettuna ja liitettynä WYS Palvelualustaan. Tämä tekee kohteista saatavan datan vertaamisen helpoksi.

WYS Palvelualusta tarjoaa monipuoliset liitännät kymmeniin eri järjestelmiin, joita WYS Palvelualusta ohjaa ja analysoi älykkäästi. Lue lisää liitetyistä järjestelmistä.