WYS Palvelualusta kiinnosti Hikvision Summit 2022 -tapahtumassa

Päivämäärä
11.05.2022

Web Your Services oli mukana Hikvisionin asiakkailleen järjestämässä Summit 2022 -tapahtumassa toukokuun alussa Amsterdamissa. Eurooppalaisille vieraille esiteltiin neljän päivän ajan, kuinka Älykäs Turvallisuus- ja automaatioalustamme ja siihen liitetyt Hikvisionin järjestelmät ja laitteet toimivat yhdessä.

     

Teppo Nieminen esitteli osastollamme reaaliaikaisen demon avulla, miten yritykset ja yhteisöt saavat käyttöönsä monipuolista dataa päätöksentekoon, tilannekuvan muodostamiseen ja kaikkien WYS Palvelualustaan liitettyjen järjestelmien ja laitteiden automaattiseen monitorointiin ja ohjaamiseen.

”Oli hienoa nähdä, kuinka paljon tapahtuma oli houkutellut asiakkaita paikalle. Demossa asiakkaita kiinnosti erityisesti, mitä kaikkea dataa saadaan tuotua WYS Palvelualustaan, miten tietoa visualisoidaan käyttäjille ja mitä järjestelmiä ja laitteita tuemme jo nyt,” Teppo tiivisti tapahtumapäivien antia.

            

Henrik Luukkanen piti jokaisen tapahtumapäivän aikana esityksen WYS Palvelualustasta, ja kuinka sen avulla hallinnoida, valvoa ja analysoida järjestelmiä reaaliaikaisesti sekä automatisoida ja digitalisoida toiminnallisia prosesseja.

”Markkinoilla on selvästi mielenkiintoa meidän kehittämällemme ratkaisulle. Esityksen jälkeen saimme joka päivä osastollemme ilahduttavan määrän kiinnostuneita kuulemaan lisää ratkaisustamme ja tutustumaan live-demoomme,” Henrik kertoi.

     

Kiitos osastovieraillemme ja Hikvisionille onnistuneesta tapahtumasta!